Tapas Tapas Restaurant og Bar

Strandutsikt, rask betjening, i nærheten av lekeplass, sport på TV
  • Dyr venlig
  • Havudsigt
  • Legeplads
  • Tag med
  • Terrasse

Tapas Tapas Restaurant & Snackbar har en av de beste beliggenhetene på hele Playa Mogans strandpromenade. Hver eneste bord i restauranten og på terrassen gir deg fantastisk utsikt over den gyldne Moganstranden og skinnende hav så langt øyet kan se. Restauranten er perfekt for barnefamilier: Det er ingen trafikkerte gater i nærheten og du har flott utsikt over strandområdet.

Tapas Tapas Restaurante Bar Mogan

 

Den store lekeplassen, med dempet gulv, finner du på motsatt side av terrassen. Det finnes ikke et bedre sted for å nyte en kald utepils eller et vinglass, etter en varm og lang dag på stranden eller sightseeing i Puerto de Mogán, Gran Canarias Venezia.

Her kan du virkelig slappe av og nyte et stille øyeblikk med din partner og en god samtale med dine venner over lunsj eller middag. Skjem deg bort med utsøkt kanarisk tapas eller andre internasjonale retter. Du kan bestille alt fra sardiner, kalamari og annen sjømat til biff, pizza og velsmakende desserter. Du kan også velge fra det store utvalget av iskrem.

Tapas Tapas Restaurante Bar Mogan

 

Om du simpelthen er nødt til å følge med på fotball, golf, Formel 1, snooker eller andre mesterskap på TV, kan du også gjøre dette her. Samtidig som familien din slapper av på stranden, shopper eller leker på lekeplassen, kan du se din favorittsport på en av TV-skjermene inne eller på terrassen.

Åpent siden 2001

Restauranten i Puerto De Mogán åpnet sine dører for første gang i juli 2001, og var en av de aller første restaurantene langs strandpromenaden i Mogan. For eieren Miguel var dette en svært viktig dag, det var nemlig en drøm som kom i oppfyllelse. Han hadde alltid drømt om å drive en forretning rett ved stranden. Denne minnerike dagen har blitt markert med maleriet rett under baren.

Tapas Tapas Restaurante Bar Mogan

 

Interiøret og designet forteller en historie om innbyggerne i Puerto de Mogán før turistene kom til den lille landsbyen for flere tiår siden. Puerto de Mogán er en liten fiskerlandsby hvor alt handler om livet ved havet.

Gran Canarias berømte maler, Paco Benartemi, har fanget ånden av den gamle landsbyen i malerier på veggene og i taket, sammen med anekdoter fra landsbyens historie i hvert hjørne av restauranten. Du er nesten nødt til å dra dit og se selv!

Tapas Tapas Restaurante Bar Mogan

Hvordan finner man Tapas Tapas Restaurant

Om du kommer fra stranden vil du se restauranten på venstre side langs strandpromenaden, på motsatt side av lekeplassen. Fra gamlebyen er det lettest å krysse hovedbrua i retning strandpromenaden. Deretter ser du stranden på venstre side. Du finner parkering i de nærliggende gatene bak bygningen. For å spare tid, er det enklere å benytte seg av de betalte parkeringsplassene og parkeringshuset i nærheten, spesielt på fredager, byens markedsdag.

Hva folk sier

 

[grw place_photo=”https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipPxEHzl5cH5-W6evcJ-f27VwMY1Lgbx3nQmpv9o=s1600-w300-h300″ place_name=”Tapas Tapas” place_id=”ChIJY-PJ0JOAQAwR17d1F4nXl-A” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Dine meninger om Tapas Tapas Restaurant

Bedøm og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *