Las Cañadas Grill, Veneguera

 • Børnevenlig
 • Dyr venlig
 • Terrasse
 • Tilgængelig

Norsk

Den populære, rustikke Las Cañadas Grill Restaurant ligger ved landeveien mellom byen Mogán og La Aldea de San Nicolás. Kjent for sine ferske juicer og kanarisk tapas, med et lite museum og postkortutsikt over Veneguera-dalen, er dette et sted vi virkelig kan anbefale deg.

Las Cañadas Grill Restaurant

Utsikten utover  Veneguera-dalen er helt fantastisk. Det gjelder spesielt dersom du besøker Gran Canaria i vintermånedene. Reisen hit tar omkring 10 minutter fra Mogán og omkring 25 minutter fra Aldea de San Nicolás. Fra restauranten til Veneguera sine jomfruelige strender bruker du omkring 40 minutter, ettersom veiene hovedsakelig er gammeldagse grusveier.

Stedet brukes også som utgangspunkt for gåturer, som for eksempel rundturen til Veneguera, Tasarte eller Ruta de los Azulejos. De korteste turene tar omkring 1,5 time, mens den lengste turen kan ta mellom 3 til 4 timer.

Skroll ned for å se en video av restauranten og området.

Las Cañadas Grill Restaurant for frokost, lunsj eller tidlig middag

Las Cañadas Grill Restaurant åpner kl. 9:00 på morgenen, og da serveres det frokost til både lokalbefolkningen og besøkende som utforsker øya. Spesialiteten er typisk kanarisk tapas og kanariske retter, og du kan velge mellom to størrelser: halv tallerken (media ración) eller full tallerken (ración entera).

Noen eksempler:

 • Halv- eller hel moden, lokal ost
 • Kanarisk geitegryte “Carne de Cabra”
 • Kikertgryte “Ropa vieja”
 • Svinekoteletter fra grillen
 • Kanariske poteter i Mojo saus “Papas arrugadas con Mojo”
 • Kjøtt fra grillen “Carne a la brasa”
 • …samt flere, andre delikatesser.

Restauranten er veldig populær blant lokalbefolkningen på Kanariøyene, og det kan derfor bli ganske fullt i helgene (14:00 – 16:00).

Ferskpresset fruktjuice

Las Cañadas Grill Restaurant er velkjent for sine deilige fruktjuicer. De benytter nyplukkede appelsiner som base. Du velger om du ønsker banan, mango, papaya, meloner eller andre frukter som er i sesong og tilgjengelig i kjøkkenet eller butikken. Det meste av utvalget finner du utstilt ved inngangen!

Las Cañadas Grill Restaurant

Dersom du planlegger en tur rundt øya, anbefaler vi en pause på Las Cañadas Grill for lunsj eller middag. Her kan du virkelig nyte den idylliske naturen og ta en kortere gåtur i nærområdet. Stedet stenger kl. 8:00 på kvelden, noe du bør ha i tankene dersom du ønsker å spise middag her.

“Selv om du ikke er sulten, bør du uansett besøke stedet. Ta en liten gåtur i området, nyt den friske luften, luktene og ikke minst utsikten. Ta en fruktjuice eller en kaffe, og besøk det lille museet.”

I den lille, kanariske butikken ved inngangen finner du suvenirer og typiske produkter for stedet, som honning, rom og olivenolje, Aloe Vera produkter og mer. Alt er laget i Gran Canaria eller på en av naboøyene.

Det lille museet på Las Cañadas Grill

De gamle bondehusene ble renovert av nåværende eier i 1993. De gjorde om de lave bygningene til et lite, etnisk kanarisk museum og de andre til restaurant. Bygningene har i mange tiår blitt brukt som fast eller midlertidig hjem for geite- og sauebønder.

Museets samling av typiske kanariske antikviteter og gamle verktøy forteller hvordan folket i området levde sine liv, for ikke så lenge siden. Det er absolutt verdt et besøk.

Her kan du se hva andre besøkende synes på TripAdvisor

Hva folk sier

 

[grw place_photo=”https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipNiOWZxcRahrI0byUw6imRPmjXp_gQIblBRr0uf=s1600-w300-h300″ place_name=”Restaurante Las Cañadas” place_id=”ChIJlXyZSFeGQAwRbj3JEI0a9g8″ pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

Din mening om Las Cañadas Grill Restaurant

Bedøm og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *