Barbacoa Gran Canaria

Daglig underholdning, britisk og international mad, cocktail bar og bageri
 • Barnvänligt
 • Chill-Out Area
 • Glutenfri
 • Hämtmat
 • Havsutsikt
 • Kreditkort OK
 • Laktosfri
 • Lekplats
 • Rökzon
 • Shower
 • Sport TV
 • Terrass

Barbacoa Gran Canaria Restaurant ligger på toppen af  bakken i Puerto Rico i indkøbscenter Europa. Det velkendt og meget værdsat show ”En nat med stjernerne” som er det daglige underholdnings show med Komikere, Hypnotisører, Sangere, Hyldest Shows er stort blandt Briterne såvel Danskerne.

Oversigt

Hvert link vil tage dig til en mere detaljeret beskrivelse af:

 • Restaurant
 • Barbacoa SHOW BAR
 • Cocktail Lounge Barbacoa
 • KidzWorld – Lege Park
 • Bageri & Take away
 • The Temple Bar – Live Musik
 • El Brasero Steakhouse Mexicansk

Der er noget for alle

Efter at folk kommer til at lære Barbacoa bedre at kende, opdager de at her er meget mere end blot en Show Bar og en Restaurant.

Barbacoa Show Bar Puerto Rico.

Folk elsker Barbacoa Gran Canaria på grund af de sjove og underholdende shows – selvfølgelig. Men de elsker det også på grund af den hjemmelavede Britiske og Internationale mad, den separate Cocktail Bar og Fun Pub, de forskellige dans- og discoområder, KidzWorld og den fantastiske udsigt udover havet for blot at nævne nogle få. Og vi må ikke glemme det venlige og engagerede personale.

Hele samspillet mellem de forskellige spillesteder og underholdning, de ligger alle adskilt, men alligevel meget tætte på hinanden, og dette er ganske imponerende. Gennem den vedvarende form har formålet været for ejeren i mere end et årti at skabe et mødested, da dette manglede i Puerto Rico. Barbacoa Gran Canaria har udviklet sig til et familiecenter, der har noget for enhver smag!

Med chill-out områder, Cocktail bar, Hyldest Shows, Sports TV, Diskotek, Karaoke, Underholdning for børn, Legeplads, Tennisbaner, Petanca bane, Ølhave, Bageri, Ttake-away, Gratis WIFI – De har alt, hvad du lige står og har lyst til.

Barbacoa Restaurant

I hjertet af BARBACOA GRAN CANARIA ligger Restaurant og Show baren, med en førsteklasses beliggenhed med udsigt udover Puerto Rico og Atlanterhavet. Her kan bare sidde og nyder en engelsk morgenmad med en kop ordentlig engelsk te, mens du er nyder udsigten, den bedste start på en dag.

Barbacoa Show Bar Puerto Rico.

På TripAdvisor fortæller ganske mange kunder, at de kommer her, både for at spise morgenmad, frokost og aftensmad på flere af deres dage, når de er her på ferie.

Åben fra kl. 08:30 om morgenen hele vejen igennem til 03:00 om natten, hele året rundt tilbyder Barbacoa Restaurant lækker mad døgnet rundt.

Fokus er på hjemmelavede britiske klassikere samt international mad og selvfølgelig de Spanske samt Kanariske klassikere, som Paella, Kanariske Kartofler, Hvidløgsrejer og Traditionelle Fiskeretter. Børnene har deres egen menu, og hvert barn modtager en farve- og quizbog, der holder dem underholdt, mens de venter på deres mad. Ikke underligt folk vender tilbage igen og igen.

Barbacoa Show Bar Puerto Rico.

Rigtig Britisk Frokost om Søndagen

Om søndagen om sommeren tilbyder Barbacoa en typisk Britisk frokost. Du kan vælge mellem fire forskellige kødstykker, hvilket bliver serveret på din tallerken af Chefkokken.Det kommer med Yorkshire Pudding og stegte kartofler, og du kan tilføje tilbehør såsom, grøntsager, sauce så mange gange som du vil.

Barbacoa Show Bar Puerto Rico. Barbacoa Show Bar Puerto Rico.

Barbacoa Show Bar

”En nat med stjernerne” er sloganet på BARBACOA SHOW BAR og de er bestemt ikke forkert på der. Hver eneste aften starter underholdningen kl. 19.00 med Musik, Shows, Karaoke og Spil. Showmesteren introducerer de forskellige show, organiserer de daglige Quizshows og sørger simpelthen for, at alle hygger sig.

Barbacoa Show Bar Puerto Rico.

Alle Shows er annonceres dagligt på de forskellige opslagstavler og på deres Facebook-side. Der er ganske mange forskellige shows: Kopi sangerne såsom Abba, Whitney Houston, Michael Jackson, Elvis og mange flere. På andre aftener tager Hypnotisører, Sangduo, Standupkomikere eller Dragshows over. Målet her er at lave hver nat til en særlig aften.

Barbacoa Show Bar om vinteren

I vintermånederne kommer berømte stjerner fra Danmark til Gran Canaria for at optræde på Barbacoa-scenen! Disse shows bliver stadigvæk mere populære hvert år, men ikke kun blandt danskerne, men blandt alle de skandinaviske feriegæster og beboere på øen.

Nogle mennesker planlægger endda deres ferie i henhold til arrangementskalenderen for Barbacoa Show-Bar!

Vinterunderholdning er annonceret i oktober, og billetterne kan købes i restauranten eller ved direkte henvendelse til Barbacoa. Om vinteren bliver der vist shows på tirsdage, altid fuldt hus. Når det er berømte stjerner som optræder, skal der betales en billetpris.

Hvordan man kommer dertil?

Sæt kursen mod Europa Shopping Center på toppen af ​​bakken i Puerto Rico. Når du kommer dertil, kan du ikke undgå at se det store Barbaco skilt, KidzWorld’s bungee og den store tv-skærm, der viser den daglige underholdningsplan.

Barbacoa Kidz World in Puerto Rico.

Din mening om Barbacoa Gran Canaria

Betygsätt och skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *