Frisørsalongen Toke Vecindario

Den eneste frisørsalongen i Vecindario, som bruker hårprodukter GOLDWELL
 • Air-Conditioned
 • Gade Parkering
 • Kreditkort Ok
 • Manicure & Pedicure
 • Tilgængelig
 • Unisex

 

Toke’s Peluqueria på Mercacentro kjøpesenter er den eneste frisørsalongen i Vecindario, og nærliggende områder, som bruker hårprodukter fra GOLDWELL. Goldwell ELUMEN er rett og slett fantastisk. Den skader ikke håret ditt, ettersom den inneholder verken ammoniakk eller hydrogen. Tvert imot, så gir den næring til håret.

Kan du tro det? Et hårfargeprodukt som gjør håret ditt skinnende, får det til å se tykkere og sunnere ut og forbedrer det på sikt!

Toke’s Team

Frisørsalongen består av fem vennlige og effektive ansatte: Moises og Octavio som er salongens to eiere, to lokale frisører som også er kosmetologer og en lærling som lærer fra de faglærte.

De ansatte er alltid vennlige og villige til å lytte til dine tanker og ønsker. De vil gjerne gi deg gode råd om frisyrer, gode måter å farge håret på og hvilke hårfarger som er tilpasset din stil og ditt hår. I tillegg til hårstyling, tilbyr de også manikyr, pedikyr, hudpleie, neglelakk, hårfjerning og voksing.

Toke’s Hair Salon Vecindario

Toke’s Hair Salon Community

FACEBOOK
GOOGLE Maps

Bestill time hos Toke

Toke har det veldig ofte travel siden de er så populære. Mange kunder stikker innom uten time og venter på tur. Det er bedre å bestille time på forhånd dersom du ønsker å unngå lange ventetider: +34 928 758 947

Contact Form

  Su Mensaje - Your Message - Ihre Nachricht

  Sus Datos/ Your Details / Ihre Daten

  *Campos Obligatorios / *Required Fields / *Pflichtfelder

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Hva folk sier

   

  [grw place_photo=”https://lh3.googleusercontent.com/p/AF1QipN3Tl6N3YA8RXnCSu16CQEehrv9A0w6g48C6ReL=s1600-w300-h300″ place_name=”Toke´s Salón” place_id=”ChIJA_clTwafQAwRb1Yfz5MQSoM” pagination=”5″ text_size=”120″ refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true view_mode=”list”]

  Dine meninger om frisørsalongen Toke

  Bedøm og skriv en anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *