Libanesisk Restaurant Beirut

Salongområde, vannpipe, avslappende stemning, cocktail, utendørs terrasse
  • Dyr venlig
  • Kreditkort Ok
  • Terrasse

NorskLibanesisk Restaurant Beirut & Lounge Bar i Maspalomas lokker deg inn med utsøkt, orientalsk stil og stemning. Med det samme du kommer inn, merker du at det er noe helt eget med atmosfæren. Fargerike puter, dekorasjoner og vakre ornamenter gir deg en følelse av å ha kommet til en svært eksklusiv del av Midtøsten.

Lebanese Restaurant Beirut Lounge & Terrace

Du kan velge mellom tre ulike sitteplasser: komfortable og elegante benker og stoler innendørs, moderne bord eller salongområdet på terrassen utenfor. På utendørsterrassen er stemningen perfekt for å røyke vannpipe med smak, samtidig som du slapper av med chill-out musikk i bakgrunnen. Kelnerne er meget vennlige og oppmerksomme, og passer godt på at du får et trivelig besøk på Lebanese Restaurant Beirut.

Hva du bør smake på en libanesisk restaurant

Vi spurte kelneren vår hva som er en typisk libanesisk middag. Han forklarte et vanlig måltid består av varme og kalde forretter, laget av friske urter og krydder som mynte, persille, oregano og hvitløk, servert med falafel, kjøttboller og spyd. Så da bestilte vi en libanesisk Mezza. Det er et blandet måltid for to personer, med forrett og hovedrett, noe som gir deg mulighet til å smake flere, ulike retter.

Vi fikk servert forskjellige forretter som humus, en laget av kikerter og en annen av auberginer, falafel, kjøttboller samt den ferskeste persillesalaten vi noensinne har smakt. Innen noen få minutter fikk vi servert flere dipper og småretter. Et pitabrød gjorde forretten komplett, og maten var et fargerikt fryd for øyet. Vi fikk pitabrød til dyppe i dipper og sauser, og til å plukke opp kjøttboller med. En god unnskyldning til å spise med fingrene!

Lebanese Restaurant Beirut, Starters

Til hovedrett spiste vi spyd med lam og kylling, servert på aromatisk basmatiris. Vi ble imponert over hvor velsmakende maten var. Vi visste at denne restauranten kom til å bli en av våre favoritter. Anbefales virkelig!

Se gjerne MENYEN her, dersom du ønsker å vite mer

Restaurant Beirut salongområde & vannpipe

Etter hovedretten kan du henge i salongområdet på terrassen, og nyte en vannpipe eller en fancy cocktail. Ikke glem å smake en autentisk, libanesisk dessert som baklava, flambert mørdeigsterte eller vanilje dessert med karamell. Franskmenn introduserte mørdeigsterte til Libanon i midten av 1900-tallet, og har siden den gang blitt en svært populær dessert. På TripAdvisor kan du lese hva andre besøkende sier.

tripadvisor

På lørdager er det magedansere på Beirut!

Beirut åpnet 23. desember 2015. Innen et par måneder, satte denne libanesiske restauranten standarden for mat fra Midtøsten på den sørlige delen av Gran Canaria. På lørdager får du en helt spesiell godbit på Lebanese Restaurant Beirut. Magedansere kommer til restauranten kl. 22, og underholder i halvannen time med vakkert koreografert, orientalsk dans. Se gjerne videoen nedenfor. Sørg for å bestille bord, ettersom det vanligvis er fullt på lørdager.

[vc_video link=”https://youtu.be/Y64oeJPN7uw”]

Din mening om den Libanesisk Restaurant Beirut

Bedøm og skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *