Fusion Restaurant Playa del Inglés

Asiatisk mat, smakfulle desserter, godt utvalg av vegetar og vegansk mat

NorskFusion Restaurant i Playa del Inglis serverer utsøkte, asiatisk-inspirerte retter, med asiatisk krydder og lokale ingredienser. De velsmakende rettene er servert på elegante tallerkener og skåler, vakkert dekorert, og er like fornøyelig for øye som for smaksløkene.

Kontakt Fusion Restaurant Playa del Inglés

Fusion Restaurant

Forskjellige matpreferanser er tatt hensyn til. Enten du foretrekker kjøtt eller fisk, er vegetarianer eller veganer, så får du et godt utvalg av himmelske forretter, hovedretter og desserter. Hver rett kan justeres til hvor sterk du liker maten din. Fortell kelneren hva du ønsker, og han passer på at kokken bruker et nøye utvalg av krydder, tilpasset din smak.

Hva du skal spise på Fusion Restaurant

Hver rett er nøye tilberedt. De har et stort utvalg av kjøtt, fisk, vegetarisk og til og med veganske retter. Det anbefales å prøve de nydelige, hjemmelagde dessertene, som for eksempel trippel sjokoladekake eller den spesielle ostekaken med hvit sjokolade og mango. Du er simpelthen bare nødt til å prøve en av dem. Det er ikke rart at Fusion får utmerkelser fra Tripadvisor Awards hvert eneste år.

White Chocolate Mango Cheesecake

Du kan slappe av i myke sofaer både før og etter middag, med en forfriskende cocktail eller en drink for å lette fordøyelsen. Og for litt ekstra luksus: til og med toalettet her er verdt et besøk…

Fusion Restaurant Community

MENU CARTE
FACEBOOK
INSTAGRAM
GOOGLE Maps
TRIPADVISOR
Kontakt Fusion Restaurant Playa del Inglés

Når serverer de middag?

Fusion Restaurant åpner kl. 16 hver dag og serverer middag fram til kl. 23. Om dere ønsker et mellommåltid på ettermiddagen eller tidlig middag kan dere dra fordel av 2-for-1-avtalen, hvor to av dere kan plukke noe fra 2-for-1-menyen for 15 Euro. Dette gjelder hver dag hele uka.

Fusion Restaurants historie

Fusion Restaurant i Playa del Inglis åpnet dørene sine i 2014, etter at den første restauranten av dette slaget ble en stor suksess. David, eier og hovedkokk, bestemte seg for å selge den første og konsentrere seg fullstendig om denne, for å toppe suksessen han opplevde med den første.

Fusion Restaurant David Gibson

Finn fram til Fusion Restaurant

Fusion Restaurant i Playa del Inglis ligger i hovedgata Avenida Alfareces Provisonales, som fører ned til stranden Playa del Inglis. Du finner den veldig nærmt den sørlige inngangen til kjøpesenteret YUMBO.

Hovedinngangen til restauranten, som fører ned til lokalet, er på Avenida España. Det er bare ett minutt å gå til Yumbo kjøpesenter og 15 minutt å gå til strandpromenaden.

Kontakt

Fusion Restaurant   +34 928 76 57 05

Contact Form

Su Mensaje - Your Message - Ihre Nachricht

Sus Datos/ Your Details / Ihre Daten

*Campos Obligatorios / *Required Fields / *Pflichtfelder

Din mening om Fusion Restaurant & Lounge Bar

Kender du dette sted? Vi vil gerne hører din mening og bedømmelse. Det er super nemt. Du skal bare begynde at skrive og fortælle os, hvad du synes i boksen herunder og bagefter klik på stjernerne for at afgive din bedømmelse. Andre besøgende vil være utrolig taknemmelige og det vil vi også!

Til vores populære sider:

Rate and write a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *